Trimis: Wed Jun 25, 2008 3:32 pm Titlul subiectului: Eu vreau si formatie si DJ
Eu la nunta m-am hotarat sa aduc o formatie pentru a intretina atmosfera cu muzica live dar si un Dj pentru a antrena si a schimba un pic ritmul de dans.
Eu cred ca este cea mai buna alegere deoarece nu toate formatiile iti pot interpreta orice gen de muzica si de aceea e bine sa eviti. Un calcul simplu este ca o formatie serioasa formata din 5 membri care pot canta muzica (cafe concert, blues, vals, tango, latino, hore, sarbe, ) iti pot cere undeva pe la 30-40 de milioane; o formatie mai numeroasa care iti poate canta orice gen de muzica ar trebui sa aiba un componenta cam 10-12 membri si iti pot cere undeva intre 70-100 de milioane.
Asadar o formatie cu 30 de mil + un DJ cu 20 de mil obtii exact ce doresti pentru o nunta si nu stai cu frica ca poate ala nu stie sa cante sau canta fals.
Asa multumesc toti invitatii care pot dansa pe muzica preferata.
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum